Kulinarna podróż dookoła świata w Manufakturze
Hummus, wołowina po burgundzku, kurczak tandoori i placek po zbójnicku – to tylko niektóre dania, których mogą spróbować uczestnicy Manu Food Fest, nowej imprezy kulinarnej w Manufakturze. Wakacje to dla wielu z nas nie tylko czas wycieczek i błogiego lenistwa, ale także odkrywania nowych smaków i przeżywania niezwykłych doznań kulinarnych. Manufaktura w tym roku przedłuża wakacje i zaprasza w smakowitą podróż dookoła świata.
Tylko tu, w jednym miejscu, na rynku Manufaktury, można spróbować dań z tak odległych miejsc jak choćby Tajlandia, Indie czy USA, a także z bliższych rejonów jak Włochy, Francja, Niemcy i oczywiście Polska. Właśnie dlatego powstał Manu Food Fest – by goście Manufaktury mieli szansę na ponowną, tym razem kulinarną, wycieczkę po smakach całego świata.
Festiwal Manu Food Fest rozpoczął się 1 września i potrwa przez cały miesiąc. W 12 restauracjach na rynku Manufaktury goście próbują festiwalowych dań i zbierają pieczątki w Kulinarnych Paszportach Manufaktury. Wystarczy zebrać 8 różnych stempelków, by otrzymać wyjątkową nagrodę – Kartę Smakosza Manufaktury, dającą rabat – 20 proc. na cały rachunek we wszystkich festiwalowych restauracjach przez najbliższy rok!
fot. materiały prasowe